Overdragelse af Forlev Vognmandsforretning

11 December 2019

Artikel i samarbejde med Transportmagasinet

Peter Andersen har underskrevet en købsaftale på familievirksomheden Forlev Vognmandsforretning A/S. Opkøbet af vognmandsforretningen kommer dog ikke til at betyde de helt store ændringer, hvilket har betydet meget for Inger Sidney Olsen og direktør.

Driften og kørslen vil stadig ledes og drives af svigersønnen Kasper Sunesen, dog nu med en hjælpende hånd fra de nye ejere.
Ejerskiftet sker med virkning fra den 1. januar 2020, hvor Uglehøj Holding således overtager alle aktiver i Forlev Vognmandsforretning A/S. Vognmandsforretningen vil fortsat være at finde på adressen, Norgesvej 8 i Slagelse.

Adm. Direktør Peter Vilhelm Andersen forklarer om købet:
– Vi ser store muligheder for at udvikle Forlev Vognmandsforretnings A/S aktiviteter yderligere. Det er en forretning med gode værdier, et godt og anerkendt navn på Vestsjælland, som jeg tror på mine søskende og jeg sammen med alle vores medarbejdere kan være med til at udvikle og skabe en god sund forretning.

– Det har været meget vigtigt for mig at møde alle de ansatte så hurtigt som muligt efter opkøbet, da ingen skulle frygte for at miste deres job. Alle får lov at beholde deres arbejde og de kommer forhåbentlig ikke til at mærke så store ændringer i deres dagligdag. De skal selvfølgelig fortsætte med at yde den gode service, når de kommer ud til kunderne med et højt smil som vi ved de plejer, siger Peter Andersen.

Ny ejer Peter Andersen (th) samt tidligere ejer Inger Sydney Olsen, og svigersøn Kasper Sunesen (tv).

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

MEST LÆSTE

Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3
Artikel 4

Læs alle artiklerne her