Levering af materialer

Hos Forlev Vognmandsforretning kan vi hjælpe dig med at leverer og transportere dine materialer til lige præcis det sted på Lolland, Falster og/eller Sjælland du ønsker. Der er ingen projekter der er for små og vi kan hjælpe dig uanset om du ringer i privat henseende, eller om det er som erhverv. Det er vigtigt for både din og vores tid, at du modtager de rigtige materiale fra start og i den mængde du skal bruge dem, til lige præcis den tid der passer dig. Derfor er det vigtigt for os at der altid bliver holdt en god dialog så vi sammen kan finde en løsning

Skal du i samme omgang have hjælp til at fjerne noget gammelt belægning, så det nye kan komme til, så sender vi vores kran/grab chauffør ud, også klare vi også det. 

 

Materialer

Skal der en totalløsning til så klare vi også den..
Når det kommer til materialer har vi vores gode samarbejdspartner Dansk Miljø & Genbrug som vi kan trække på. De er i besiddelse af flere forskellige Grusgrave der er strategisk godt placeret på hele Sjælland. Vores tætte samarbejde med DMG, gør at vi altid kan leverer materialer af højeste kvalitet til den skarpeste pris. 

På Dansk Miljø & Genbrugs hjemmeside kan du finde en liste over de materialer de tilbyder samt et overblik over deres lokationer:  https://www.damilog.dk/grusgrave/

Skal vi ringe dig op?

Har du et spørgsmål angående levering af materialer, eller ønsker du at modtage et tilbud inden for 24 timer. Så udfyld vores kontaktformular her ved siden af, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontaktformular