Kran/grab opgaver

Skal du have hjælp til at få fjernet dit affald eller dit overskudsjord, kan vi hurtigt og effektivt klare opgaven med vores kran/grab biler.Vi er et familiefirma med 116 år i branchen, hvorfor vi garantere vi kan vores kram. 
Har du noget der skal transporteres, leveres eller køres frem og tilbage, er vi professionelle fagfolk der hurtigt og effektivt kan løfte din opgave. 
Der er ingen opgave der er for lille, ej heller for stor. Vi kan flytte alt lige fra små kolonihavehuse, til din både, til store transportgods. Vi kraner og grabber ofte på byggepladser, fjerner affald og jord fra dit have/bygge projekt, eller levering af container, men vi levering også gerne grus materialer til dig. Vi kan løfte de fleste opgave og kan altid finde en løsning til dig som kunde, uanset størrelsen på din opgave. Dette er vi glade og stolte for er muligt og vi trækker gerne på vores samarbejdspartnere hvis det betyder en bedre løsning for dig. 
Giv os et kald og tal med vores erfarne og dygtige rådgivere på tlf 58 38 47 00, vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Levering af materialer

Hos Forlev Vognmandsforretning  kan vi leverer dine materialer med kran/grab bil. Er du/I igang med et projekt der kræver grus, sand, sten, beton, tegl eller andet så levere vi det gerne. Vi har et godt samarbejde med Dansk Miljø & Genbrug der råder over flere miljøpladser samt grusgrave der er strategisk godt placeret overalt på Sjælland. Derfor har vi også muligheden for at tilbyde dig en bred vifte af materieler i en god kvalitet med en tilsvarende pris. 
Når vi køre retur har vi også muligheden for at tage noget affald med os tilbage. 90% af det affald vi tager med retur kan DMG genanvende og give et nyt liv. På denne måde kan du med god samvittighedmed tanken på miljøet gå igang med dit have/bygge projekt. 

Vi glæder os til at høre fra dig, husk at vi dækker hele Sjælland, Lolland og Falster. 

Skal vi ringe dig op?

Har du et spørgsmål angående kran/grab opgaver, eller ønsker du at booke os til en opgave, så giv os et kald eller udfyld vores kontaktformular og modtag et tilbud i løbet af 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontaktformular