Industriaffald

Hos Forlev Vognmandsforretning kan vi tilbyde at håndtere dit affald. Blandt andet har vi vores kran/grab afdeling samt container afdeling, men vi tilbyder også den erhvervsdrivende at hente jeres industriaffald. Hertil kan man nu som erhvervsdrivende have mange spørgsmål, og dem vi ofte høre vil vi gerne besvare herunder:
Hvor tit kan I komme og tømme?
Kan vi lave en års aftale?
Hvor lidt affald skal man have, for at det kan betale sig?
Kan vi få ekstra tømning i travle perioder?
Disse er nok de spørgsmål vi bliver stillet mest, og svaret er ja.
Vi laver en skræddersyet aftale til den enkelte, det betyder at vi altid kan udarbejde en aftale der passer ind hos dig og dit behov. Vi ved godt at mange er præget af sæsoner, vejr og så meget andet og derfor er vi også meget fleksible i forhold til ændringer undervejs.

Uforpligtende tilbud

Der er ingen grund til at det skal gøres mere besværligt end det er, så lad os håndtere dit affald, for det er vi gode til, så kan du bruge din tid på det du er god til. Vores dygtige og erfarne folk sidder klar ved telefonerne, så giv dem et kald hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at modtage et uforpligtende tilbud.
Når modtager dine oplysninger omkring lokationen af hvor tømningen af dit industriaffald skal finde sted, kan vi tilføje den til vores rute og derfra fortælle dig hvornår vi er i dit område. På den måde kan vi lave en fast aftale, så du altid ved hvilke dage vi kommer forbi dig. 

Vi glæder os til at høre fra dig, du kan kontakte os på telefonen +45 58 38 47 00 eller sende os en mail til info@forlevvognmand.dk

Skal vi ringe dig op?

Har du et spørgsmål angående industriaffald, eller ønsker du at modtage et tilbud inden for 24 timer. Så udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 
Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontaktformular