Containere

Står du og skal bruge en container nu og her eller har du et projekt i den nærmeste fremtid der kræver en container? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi udlejer containere i næsten alle størrelser til alle typer affald. Det gælder både haveaffald, byggeaffald, jord eller sågar hvis du skal have noget opbevaret. Vi kan tilbyde et bredt containerprogram, som blandt andet byder på:
Den lukkede Vip container med plastlåget der gør den nem at åbne og lukke.
Den klassiske mini container til den erhvervsdrivende som fås i flere forskellige størrelser. 
Åbne containere i størrelsen helt op til M3, der kan indeholde de fleste typer affald.
Vi har den lukkede container der kan være en god løsning hvis den skal aflåses for at mindske risikoen for at affald “flyver” væk, eller vi kan tilbyde dig en miljøcontainer hvis du har et “vådt” projekt igang, og skal sikre dig det bliver håndteret korrekt og sidst men ikke mindst består vores container program også af skibs containere, som er helt perfekte til evt. opbevaring af møbler, værktøj på byggepladsen eller måske du bare i en periode mangler opbevaring fordi du står midt i en flytning?


Kontakt os ved spørgsmål

Vi har som beskrevet et bredt udvalg og vi kan helt sikkert finde den rigtige container til det du netop skal bruge den til. Forlev Vognmandsforretning har mange år i branchen og vores dygtige og erfarne folk står altid klar til at rådgive dig og hjælpe dig godt på vej med den bedste løsning til dit projekt. Det gælder uanset om det er til dig privat eller om det skal være til erhverv, ingen opgave er for lille. 
Du skal altid være velkommen til at sende os en mail eller give os et kald hvis du har spørgsmål til hvilken container der passer til dit projekt. Du kan kontakte os på tlf: +45 58 38 47 00

Skal vi ringe dig op?

Har du et spørgsmål angående vores containere, eller ønsker du at modtage et tilbud inden for 24 timer. Så udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontaktformular