Bortkørsel af affald

Hos Forlev Vognmandsforretning kan vi tilbyde at håndtere dit affald. Når vi taler om affald kan det være et vidt begreb for den individuelle og det kan vi lige netop hjælpe med. Vores containerkørsel kan tilbyde bortkørsel af alle typer affald, lige fra brokker, til slam, til haveaffald til brokker. Vores stærke samarbejde med Dansk Miljø & Genrbug, gør at vi har muligheden for at bort kører dit affald lige præcis når det passer dig og helst i så kort afstand fra dig af, så vi kan spare på kørslen. Dette er kun muligt fordi vi har vores gode samarbejdspartnere, der er i besiddelse af mange miljøcentre, naturvolde og støjvolde rundt omkring på Sjælland, Falster og Lolland. Afhentningen af dit affald afhænger af mængden, det kan enten være ved Containere, sættevogne eller ved Kran/grab 
Giv os et kald på 58 38 47 00 

Bortkørsel af jord

Skal du af med en større mængde jord end hvad du selv kan overskue?
Så lad os hjælpe dig. Vi kan håndtere alle typer jord, lige fra vådt, tørt og til forurenet jord. Afhængigt af den mængde jord I skal have fjernet, kan vi tilbyde almindelige åbne Containere, eller ved større mængder kommer vi med en sættevogn. 
Vores erfarne og dygtige medarbejdere kan også varetage de jordprøver, som der oftest skal tages ved bortkørsel af jord. Vi står selvfølgelig her både for rådgivning, vejledning samt udtagning og analyser til jordprøverne. 
Der er ingen jordbunker for små til os ej heller for store. Vi kan altid hjælpe dig, så giv os et kald i dag på 58 38 47 00 , så skal vi nok løse dit jordproblem hurtigt og effektivt.

Skal vi ringe dig op?

Har du et spørgsmål angående bortkørsel af jord/affald, eller ønsker du at modtage et tilbud inden for 24 timer. Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontaktformular