Din vognmand i slagelse

Hos Forlev Vognmandsforretning er vi løsningsorienteret og arbejder altid på den bedste løsning for kunden. Det gælder både når der er tale om erhverv eller privat.

Affaldscontainer

Står du og skal bruge en affaldscontainer nu og her eller har du et projekt i den nærmeste fremtid der kræver en container? Så kan vi hjælpe dig!

Entreprenørkørsel

Her kan vi hjælpe dig med at leverer og transportere dine materialer til lige præcis det sted på Lolland, Falster og/eller Sjælland du ønsker.

Erhvervsaffald

Hos Forlev Vognmandsforretning kan vi tilbyde at håndtere dit affald. Vi tilbyder også den erhvervsdrivende at hente jeres industriaffald.

Kran/grabkørsel

Skal du have hjælp til at få fjernet dit affald eller dit overskudsjord, kan vi hurtigt og effektivt klare opgaven med vores kran/grab biler.

Derfor skal du vælge os

Som Vognmand i Slagelse går vi langt i vores bestræbelser på at løse opgaveren, og vi trækker gerne på vores samarbejdspartnere hvis der er behov for det, lige så vel som vi tilbyder totalløsninger inden for mange områder – blandt andet jordhåndtering.

Vores nøgle samarbejdspartnere, har lige så vel mange år i branchen og er utrolige kompetente til deres fag, vi er derfor ikke bange for at inddrage dem, hvis det er den bedste løsning for kunden.

Vi har været her længe

Vognmand i Slagelse med mange år i branchen, hvorfor vi kan garantere, at vi kan vores kram.

0
År i branchen
0
Biler til rådighed
0
Containere fordelt i landet
0
Tilfredse kunder

Forlev Vognmandsforretning blev grundlagt tilbage i 1925, og har de første 95 år været ejet og drevet af 4 generationer. Den 1. januar 2020 overtog Uglehøj Holding, Forlev Vognmandsforretning, der består af søskendeflokken fra Næstved, Kim, Berit, Lars og Peter. Du kan med tryghed og ro i maven sagtens bestille Forlev Vognmand i Slagelse til netop dit projekt, vi kan garantere dig dygtige og kompetente medarbejdere med mange år i branchen.

Hos Forlev Vognmand i Slagelse  er vi løsningsorienteret og arbejder altid på den bedste løsning for kunden. Det gælder både hvis der er tale om erhverv eller private. Vi går langt i vores bestræbelser på at løse opgaven, og vi trækker gerne på vores samarbejdspartnere hvis der er behov for det, lige så vel som vi tilbyder totalløsninger inden for mange områder – blandt andet jordhåndtering. Vores nøgle samarbejdspartnere, har lige så vel mange år i branchen og er utrolige kompetente til deres fag, vi er derfor ikke bange for at inddrage dem, hvis det er den bedste løsning for dig som kunde. 

Vi dækker hele Sjælland. 

Vognmand i Slagelse

Grundet olieprisens ustabilitet, ser vi os nødsaget til at indføre et midlertidigt energitillæg.